top of page
balc%C3%B3n-mediterr%C3%A1neo_edited.jpg

Serveis de traducció i edició ràpids i fiables per a institucions científiques i acadèmiques i PIMES a Tarragona

Casual Business Meeting

ABOUT US

Over the years, we’ve learned that great service begins and ends with experienced and friendly professionals. We believe that our team is the best in the business and have complete and total confidence in every member of our team.

SOBRE NOSALTRES

Al llarg dels anys, hem après que una xarxa de professionals experimentats és la clau per aconseguir un producte excel·lent Per això, el nostre equip és un dels millors del sector, un que destaca per ser de plena confiança.

Home: About
Home: Services

SERVEIS

TALLERS DE REDACCIÓ CIENTÍFICA

La propietària de b2b, Lisa Mann, és traductora i editora de textos acadèmics i científics, a més de ser una experimentada formadora en l’àmbit acadèmic i de redacció d’articles d’investigació.

Ofereix una varietat d’opcions de formació, des de cursos per a investigadores novells que encara no han publicat res fins a tallers per a professionals experimentats que desitgen repassar aspectes específics de la seva escriptura. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Standing Meeting_edited.jpg
SERVEI COMPLET DE TRADUCCIÓ

El nostre equip d’experts pot traduir textos de pràcticament qualsevol camp d’especialització en la majoria de combinacions d’idiomes. La nostra missió és produir un treball de màxima qualitat en tot moment per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients.

Treballem exclusivament amb traductors qualificats y amb experiència en una gran varietat d’àrees d’especialització (ciència, política, indústria, tecnologia, publicitat, patents, continguts web, finances, informàtica, etc.).

Totes les nostres traduccions se sotmeten a un doble procés de revisió. Després del procés inicial de traducció i revisió, un segon traductor torna a revisar la traducció de manera exhaustiva per garantir que s’utilitza la terminologia adequada i que el text sona natural, reflectint el to que els nostres clients estan buscant. Com a últim pas, un membre del nostre equip intern realitza l’última revisió per assegurar que tant el contingut com el format segueixen la mateixa línia que el document original.

Home: Services

ALTRES SERVEIS

Entenem que les necessitats dels nostres clients són molt variables, y és per això que també oferim aquests altres serveis: traducció jurada, edició d’articles científics i acadèmics, edició de textos d’àmbit general, transcreació o redacció, interpretació, transcripció, traducció de baix cost i traducció de subtítols.

Les traduccions jurades són traduccions oficials homologades per l'autoritat competent que porten el segell que requereixen algunes institucions per tal de garantir la seva validesa. Sobretot es demana per a tràmits en administracions públiques.

L'entrega física de la traducció jurada ja amb el segell la fem en mà a Tarragona. Si estàs lluny, no hi ha problema, te l'enviem per correu o per missatger. A més, també t'enviarem la versió digital en PDF.

TRADUCCIÓ JURADA
EDICIÓ CIENTÍFICA I ACADÈMICA
EDICIÓ DE TEXTOS D’ÀMBIT GENERAL
TRANSCREACIÓ I REDACCIÓ
INTERPRETACIÓ
SUBTÍTOLS
TRADUCCIÓ DE BAIX COST
Business Meeting
Home: Testimonial
Home: Contact
Standing%20Meeting_edited.jpg

DEMANA UN PRESSUPOST

Per obtenir un pressupost gratuït, pots escriure’ns a admin@b2btranslation.cat. Si necessites una traducció, indica’ns a quin idioma desitges que traduïm el document. Si tens alguna pregunta, truca’ns al +34 669 829 437 o al +34 659 58 24 33.

bottom of page